[xep-support] fo:inline

From: <Werner.Hoevelmanns@goin.de>
Date: Thu Jan 10 2008 - 00:41:18 PST

Hello List,

I have a little problem.When I use a large fo:block with much text, automaticly a new line is createtd. Thats fine.

but, when I use fo inline to mark this text, or a part of this text as bold , the line break doesn┤t work.

<fo:block>Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test </fo:block>

works fine

<fo:block>Test Test Test Test Test <fo:inline font-weight="bold">Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test </fo:inline>Test Test Test Test </fo:block>

dosn┤t work

 

best regards

Werner H÷velmanns

 

-------------------
(*) To unsubscribe, send a message with words 'unsubscribe xep-support'
in the body of the message to majordomo@renderx.com from the address
you are subscribed from.
(*) By using the Service, you expressly agree to these Terms of Service http://www.renderx.com/terms-of-service.html
Received on Thu Jan 10 02:00:56 2008

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Thu Jan 10 2008 - 02:01:01 PST