[xep-support] Alignment of SVG image after rendering

From: Guenther Reisinger <Guenther.Reisinger@nt.gov.au>
Date: Tue Aug 05 2008 - 15:15:35 PDT

I have a svg map with an image in the background.
When I look at the svg through a viewer (adobe) the image lines up
correctly with the cadastral information.

After I render it into a PDF document through RenderX, the image no
longer lines up with the cadastral information (seems to be a vertical

I have uploaded a zip file to our website.
You should be able to get it here:


This contains:
topographic-sheet_5650-1321_orig.svg - original SVG
topographic-sheet_5650-1321_modified.svg - modified SVG
topographic-sheet_5650-1321.pdf - compiled PDF

I had a look at it and in this case it appears as if the 'y' value in
the <image x=".." y="..." is ignoring the minus sign.

In the modified svg I have manually edited the svg and removed the -
sign from the image definition and it seems to line up the same as the
completed PDF.
I am not sure if this just happens to be a fluke, but it might be
something to look at.

Let me know if you want any more information.

Gunter Reisinger
Department of Planning and Infrastructure
Northern Territory Government.

(*) To unsubscribe, send a message with words 'unsubscribe xep-support'
in the body of the message to majordomo@renderx.com from the address
you are subscribed from.
(*) By using the Service, you expressly agree to these Terms of Service http://www.renderx.com/terms-of-service.html
Received on Tue Aug 5 16:13:12 2008

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Tue Aug 05 2008 - 16:13:13 PDT